شنبه 08 اردیبهشت 1403  |  ثبت‌نام  |  ورود
خواص میگو
این محصول دریایی به دلیل داشتن مواد معدنی فراوان از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. مصرف آن به همراه سبزیجات تازه باعث بهبود ضعف های عضلانی میگردد. هر 100 


گرم میگو دارای 23 گرم پروتئین ، 46 میلی گرم منیزیم، یک گرم چربی و 99 کیلو کالری انرژی دارد. در این غذای مقوی سلنیوم – آهن – روی – فسفر- منیزیم – ویتامین  D – B12 –

 و نیاسین به مقدار کافی موجود بوده که باعث تنظیم انقباظات عظلانی- استحکام استخوانها و دندانها شده و متابولیسم بدن را بهبود می بخشد.

( هر چه شماره سایزمیگو کمتر باشد آن میگو از نظر اندازه درشت تر میباشد.)